Programma Sponsoren

Programma Sponsoren

Wilt u prominent aanwezig zijn op International Trade Day en profiteren van betrokkenheid bij het congres door grote zichtbaarheid van uw bedrijf, om hiermee uw internationale kansen te vergroten?

 

Het sponsoren van het internationale B2B matchmaking evenement en congres is onder meer aantrekkelijk, omdat u - afhankelijk van uw sponsorpakket - uw bedrijf op de beursvloer onder de aandacht kunt brengen van minstens 400 congresbezoekers; als sponsor heeft u de mogelijkheid tot het geven van een workshop/kennissessie/demo; en op dinsdag 24 april heeft u de mogelijkheid onderdeel of deelnemer te zijn van de bedrijventours.

 

Het interactieve programma tijdens het unieke B2B matchmaking evenement en congres op maandag 23 april zal bestaan uit een informatiemarkt, workshops en actieve matchmaking via de NetwerkApp. Het thema van de dag is "Trust: the core of international business". Op dinsdag 24 april kunt u deelnemen aan de business tours en afhankelijk van uw sponsorpakketkeuze ook invloed uitoefenen op het programma.

 

Informatiemarkt

 

Nederlandse bedrijven, World Trade Centers en buitenlandse bedrijven kunnen zich op de informatiemarkt presenteren. De markt is verdeeld in vijf sectoren:

 

Watertechnologie
Energie
Healthy Aging
Food & Agri
Vastgoed en (Her)ontwikkeling

 

De informatiemarkt is de hele dag geopend en is dé ideale plek om WTC vertegenwoordigers en bedrijven uit alle windstreken te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe samenwerkingen op te zetten!

 

Workshops

Tijdens de informatiemarkt kunt u - afhankelijke van het door u gekozen sponsorpakket - workshops en/of demo's organiseren. Dit biedt u een extra podium om uw bedrijf in de spotlight te zetten! 

 

NetwerkApp

Om matchmaking tijdens het congres naar een hoger niveau te tillen, introduceren wij de NetwerkApp. Met deze app kunt u in de aanloop naar het congres al onderzoeken welke bedrijven aanwezig zijn op het evenement en kunt u al voor het congres contact leggen. De App biedt een snel overzicht van de deelnemers, uitgebreide profielen van de bedrijven en de mogelijkheid om te chatten en een vergadering te plannen!

Als sponsor heeft u exclusieve toegang tot de App, waardoor uw kansen voor (uitbreiding van) internationaal zakendoen in de toekomst enorm vergroot worden!

 

Businesstours

Op dinsdag 24 april organiseren we inspirerende op maat gemaakte bustours, voor de internationale bedrijven en onze sponsors. Ze omvatten een bezoek aan een regionaal kennisinstituut, een of twee Nederlandse bedrijven en/of een demosite. De tour is een gelegenheid is om kennis uit te wisselen en te netwerken! 

Voor meer informatie bekijk onze folder

 

Programma

Hieronder vindt u het meest uitgebreide sponsor programma:

21 April

18:30 – 21:00

   WTCA Board Diner

22 April

18:30 – 21:00

   Welkomstreceptie

23 April

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09:30 – 10:00

   Officiële congres opening

10:00 – 10:45

   Plenaire sessie

11:15 – 12:00

   Plenaire sessie: Interactief

12:00 – 13:00

   Netwerk Lunch

12:30 – 16:30

   Interactief programma

  • Informatiemarkt

  • Workshops

  • Matchmaking

16:30 – 18:00

   Happy Hour & WTC Open House

24 April

15:00 – 17:00

   Businesstours

19:30 – 22:30

   Gala Diner

 

*Afhankelijk van het door u gekozen sponsorpakket kan uw programma er minder uitgebreid uitzien.