Terugblik WTCA General Assembly 2018

Terugblik WTCA General Assembly 2018

Internationaal samenwerken, zaken doen, netwerken en kennisdelen. Dat is wat u kon verwachten tijdens International Trade Day!
Trust, the core of international business was het centrale thema van de ITD. Burgemeester Ferd Crone heette alle aanwezigen van harte welkom in ‘zijn’ Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa.

Met een inspirerende openingsfilm (nagenieten? klik hier) werd het startsein gegeven voor de vele programmaonderdelen die de dag te bieden had. Tijdens het plenaire gedeelte en de workshops kwamen diverse thema’s en topsectoren met boeiende keynote speakers als Henk Ovink (Watergezant) en Aalt Dijkhuizen (President Dutch Topsector Agri & Food) aan bod. Ook op  Energie, Healthy Ageing en Vastgoed & (Her)Ontwikkeling werd visie gegeven. Iris Kroes, tezamen met het NHL Stenden Koor, zorgde voor een muzikale omlijsting met prachtige nummers als ‘Surrounded by Water’ en ‘We are the World’.

Tussen alle workshops door kon men zich laten informeren op de standhoudersmarkt waar zo’n 35 bedrijven en organisaties aanwezig waren. Met de NetworkApp kon een ieder zijn/haar eigen programma samenstellen en zelf afspraken maken. Deze app was al beschikbaar voorafgaand aan de 23ste april.

De dag werd afgesloten met een Happy Hour waarbij ook onze eigen WTCL businessclubleden waren uitgenodigd.

 

De terugblik van heel de WTCA General Assembly 2018 in Leeuwarden kunt u hier terugvinden.